ODTÜ KOLEJİ 25.YIL SATRANÇ TURNUVASI OKULUMUZDA COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

17 Ocak günü okulumuzda 25.yılımıza özel satranç turnuvası gerçekleştirildi. Bu yıl 8. Kez düzenlenen turnuvada ilkokul, ortaokul ve liseden öğrencilerden oluşan 200’e yakın satranç sever öğrencimiz 6 tur mücadele etti. Anasınıfından itibaren başlattığımız satranç eğitiminin kazanımlarından olan analitik düşünme, problem çözme ve strateji kurma gibi becerileri kullanmalarını hedeflediğimiz öğrencilerimiz sportmence mücadele etti.

Her yaş kategorisinde ilk üç yarışmacımız kupalarını, derece alan öğrencilerimiz madalyalarını törenle aldı. Emeği geçen TSF hakemlerine, öğretmenlerimize ve ailelerine teşekkür eder, öğrencilerimizin başarılarının devamını dileriz.

+90 312 210 1182 (PBX) • FAX +90 312 210 1435 • info@odtugvo.k12.tr